Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

Residència Alt Camp

Acomiadament a la Residència de l’Alt Camp 

El passat mes de maig vaig arribar al cim de la meva vida política. Així deixo una activitat a la que he dedicat quasi més de vuit anys de la meva vida, amb il·lusió i esforç, com a dedicació més plena al Pius Hospital i a aquesta Residència. Aquests anys, he tingut el plaer i la satisfacció de compartir-los amb vosaltres.

Han passat uns anys, però el record es tant fresc, tan recent, com si tot hagués succeït ahir. I en aquests moments el meu record és per tots vosaltres, per tots als que he conegut i s’han quedat pel camí, amb qui he compartit moments molt agradables i ens em manifestat afecte i cordialitat. Dintre de les meves possibilitats he intentat transmetre a tots l’escalfor de l’afecte que tant es mereixen el nostres avis. No estic segur d’arribar a l’objectiu, podeu estar segurs que no ha estat per manca d’interès per part meva.

 A tots us vull agrair la vostra amistat, el vostre suport i comprensió en el dia a dia. Sempre he procurat que les relacions anessin més enllà de lo que es la representació política i fer de la cordialitat el leit motiv del meu pas per aquesta casa.

Es ben estrany que la ment humana, que tantes coses oblida, conservi viu el record de moments de fa vuit anys, i més. Hem viscut situacions  problemàtiques i conflictes, com comporta tot allò que te un component polític.

Al pensar en els anys passats no sento cap amargor, em sento feliç per dintre, però descontent de l’entorn on ara vivim.

La força de la il·lusió que m’empenyia a finals de l’any 2003 s’ha anat dissipant i desfent com un bolado, a mesura que el temps em portava cap el cim.  I es que així que vas ascendint canvien els plans de visió i es desveiexen molts projectes que s’han quedat entre els esbarzers i les roques del dur camí.

A partir d’ara em trobareu al meu poble, Valls. Continuaré venint per aquesta santa casa, per que li haig d’agrair que m’enriquit moltissim espiritualment. Per lo que us pugui servir; podeu estar ben segurs que sempre estaré al vostra costat.

Una abraçada a tots i a cadascú; i, evidentment, quedo a la vostra disposició per tot.  Fins sempre.

Valls, maig 2011

Deixa un comentari

Required fields are marked *