Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

2005. La Policia Local i el ciutadà
Seguretat ciutadana

2005. La Policia Local i el ciutadà 

La protecció i l’auxili als vallencs es l’objecte prioritari de la nostra Policia Local, amb tots els seus agents, preparats per intervenir davant de tota emergència de manera ràpida i flexible. Actua en tot el terme municipal per atendre amb celeritat qualsevol problema que afecti la convivència i benestar dels nostres ciutadans.

Es el Cos de prevenció i protecció que tenim més proper als ciutadans. Estan sempre junt a nosaltres. Treballem per que aquest apropament de la Policia Local i el ciutadà estigui ben arrelat amb la societat a la que serveix, concretant les seves funcions, en un nivell primari de seguretat general, en la prestació d’una activitat preventiva de les conductes antisocials i en el auxili als vallencs. Així, les vint-i-quatre hores de tots els dies de l’any, faci el temps que faci, i en les festivitats més entranyables que tots volem gaudir amb els nostres sers més estimats, sabem que vetllen pels vallencs.

Estan preparats i oberts a l’aprenentatge per adaptar-se de forma immediata als requeriments, les expectatives i les necessitats que la societat demana cada moment.

Per garantir la millor prestació de serveis, l’Ajuntament s’esforça per adquirir els mitjans tècnics adequats per la Policia Local. Intentarem que, lo més aviat possible, gaudeixin d’una nova seu digne i amb les condicions adequades per dur a terme un bon treball.

El nostre agraïment per la bona feina d’aquest col·lectiu, la Policia Local, que fa un servei públic, amb la missió de crear seguretat i millorar la qualitat de vida de tots els vallencs.  

Roman Galimany Solé

Regidor de Seguretat Ciutadana     

Valls, 2005

Deixa un comentari

Required fields are marked *