Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

Pius Hospital

Carta Dimissió a Membres Consell 

Benvolguts companys

Mitjançant aquestes línies us comunico que el dia 10 d’octubre vaig presentar al Senyor Albert Batet, President del Pius Hospital de Valls,  la meva dimissió com a membre del Consell d’Administració de Gestió Pius Hospital de Valls, resultat d’una llarga reflexió.

Per molts bons motius el Pius Hospital està molt ben considerat dintre del món sanitari del nostre país. Això es conseqüència de l’esforç i dedicació de tots els que, des de diferents llocs, treballen per aquesta emblemàtica institució vallenca. Els malalts i familiars és senten ben acollits en uns moments que ho necessiten, una característica molt pròpia d’aquest centre, que puc remarcar per que conec molt bé altres hospitals.

Durant vuit anys he presidit el Consell d’Administració i he compartit amb tots vosaltres, els que han estat i els que hi sou, les diferents tasques, amb comunió amb la Gerència i  el Comité de Direcció,  per fer un hospital de qualitat i del que els vallencs i comarcans n’estan molt satisfets i el senten com a molt propi. Amb tot això hi és present la vostra contribució. Per mi ha estat un honor i a la vegada enriquidor, ser President del Pius Hospital.

Us agraeixo molt sincerament, com a President que he estat, com a vallenc i també com usuari, la vostra participació, dedicació i estima cap al nostre Hospital. En el gran servei per tots els vallencs i comarcans, sense distinció, des de que neixen fins que moren. Ells ho reconeixen i agraeixen.

Us animo a seguir amb aquesta actitud de servei. Una vegada més, moltes gràcies a tots pel suport que m’heu donat en els anys que he estat de President i pel treball continuat al servei d’aquesta Institució.

Fins sempre. Quedo a la vostra disposició.

Una forta abraçada!!

Deixa un comentari

Required fields are marked *