Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

Pius Hospital

Teresa Gatell: Al Consell d’Administració del Pius Hospital de Valls 

El sis d’octubre d’aquest any ens deixava la Teresa Gatell Vallvé, després d’uns mesos convivint amb una greu malaltia. Ho feia segons la seva personalitat, conformada, amb pau, transmetin a tots el seu coratge i el per què de la vivència d’aquests darrers dies. Des de sempre va  treballar per descobrir qui sóc, on sóc, i quin sentit li vull donar a la meva vida. Sempre l’hem vist en un entorn de pau, confiança, alegria i felicitat per compartir-ho amb tothom.

A la Teresa Gatell la podríem considerar cofundadora de l’hospital dels últims vint anys, tant com a Cap d’Infermeria a cap  de Recursos Humans, artífex d’aquest projecte professional, ple d’il·lusió i entusiasme, on s’hi va dedicar realment amb passió: servir i ajudar als altres.

Els usuaris de l’Hospital de Valls i de la Residència de l’Alt Camp i, ara també de la Monserrat Cuadrada, els consideren referents del bon tracte i cura dels professionals que els han atès, a tots els nivells; un fet evident diferencial del nostre hospital. Encara que, com en tot, a la vida sempre hi han excepcions que no enterboleixen aquesta bona labor.

Deixa el llegat del seu treball i de la seva personalitat, que ha impregnat a quants treballen a l’hospital: acompanyar al malalt. Amb aquesta atenció personalitzada dirigida a augmentar l’acceptació i disminuir la por del malalt, ha transmès  les habilitats de comunicació, tant d’exploració com de suport, i ha fomentat les actituds de l’equip de professionals per ajudar amb eficàcia on el malalt vulnerable se senti més comprès, valorat, respectat i autònom. Intentant sempre que les persones que compartien la vida del malalt fossin  tractades, en principi, com a part del seu món. Aquesta es l’estela que ens ha deixat la Teresa, i que es un fet diferencial pel nostre hospital.

Per tot el seu treball i dedicació, el seu exemple i ensenyament, el seu estil de conviure i compartir, i tantes altres virtuts i beneficis amb que ha enriquit el nostre Pius Hospital, demano que consti en Acta del Consell d’Administració del Pius Hospital el nostre agraïment i el record de la seva presència entre nosaltres.  

                                                  Valls, dijous 21 d’octubre de 2010

Roman Galimany Solé

President del Consell d’Administració

Deixa un comentari

Required fields are marked *