Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

Pius Hospital

Relleu a la Gerència del Pius Hospital 

Maig de 2004 s’incorpora com a Gerent Julio Garcia Prieto

Julio García Prieto (49 anys) és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, màster en Economia i Direcció d’Empreses per IESE i ha cursat programes de direcció d’institucions públiques i sanitàries a IESE i ESADE. El maig del 2004 es va incorporar a la gerència del grup sanitari Pius Hospital de Valls SAM. Abans, havia estat gerent de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (2001-2004), adjunt a gerència i director econòmic financer de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona (1998-2001) i coordinador de planificació i control de gestió d’hospitals al Centre Corporatiu de l’Institut Català de la Salut (1991-1998).

Deixa un comentari

Required fields are marked *