Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Maria Gomà a Valls
Maria Gomà i Jordi Tous
Residència Alt Camp

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Maria Gomà a Valls 

El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania de Tarragona, Jordi Tous, ha lliurat aquest matí la Medalla Centenària a Maria Gomà Serra, a la Residència Alt Camp de Valls.
A l’acte institucional també hi ha assistit el gerent del Pius Hospital de Valls, Julio Garcia, el president del Grup de Serveis Sanitaris i Socials Sant Roc, Roman Galimany,  i la directora de la Residència Alt Camp, i Maria José Escudé.
La Maria Gomà va néixer a la Riba. De jove anava a ajudar al seu pare a la fàbrica de paper de la familia, la Gomà-Camps. Viu a la Residència des de 1986. És una gran aficionada a la lectura i conserva un bon estat de salut.
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. A aquest reconeixement institucional hi poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

Deixa un comentari

Required fields are marked *