Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

1995. UN TRES DE VUIT A BIOQUÍMICA CLÍNICA
Fem memòria

1995. UN TRES DE VUIT A BIOQUÍMICA CLÍNICA 

Possiblement molts simpatitzants i, també molts membres de la junta directiva de la Colla Joves dels Xiquets de Valls, hauran vist, en la sala de reunions de la seva seu social, una fotografia de Francesc Cucurull, mural de grans dimensions, del primer Tres de Nou que carregaren i descarregaren. N’estic segur de que gairebé ningú de la Colla sap l’origen d’aquest mural.

Doncs bé, el novembre de 1995 es celebrà a Sitges el “International Congress on Clinical Chemistry and Molecular Pathology”, del que en vaig ser President. Hi participaren més de mil cinc-cents congressistes vinguts de tot el món. La tarda i nit del dia 5 de novembre era jornada de descans. Com acte social desplaçarem en autocars a tots els congressistes a Valls, entre ells el Premi Nobel de Medicina 1995 Professor Martin Robbel, bon amic meu, amb la seva esposa, on organitzarem una festa popular, amb l’ajuda del Regidor de Cultura Ventura Camps i de Rosa Maria Secall. Foren rebuts al Portal Nou pels Gegants i a l’Ajuntament per l’Alcalde Jordi Castells. Com que en el programa de la festa, a més d’una calçotada per sopar i un ball al Centre Cultural Municipal, destacava l’exhibició de les dos colles vallenques dels Xiquets de Valls a la Plaça del Blat, se’ns va ocorre que el lobby del Congrés ho presidís, durant tots els dies, un mural de grans dimensions amb el Tres de Nou en color, amb els anagrames del Congrés i de les Societats Científiques organitzadores, que despertà l’interès i atenció dels assistents d’arreu del món.

Acabat el Congrés, la Junta Directiva de la SEQC decidí regalar el gran cartell a la Colla Joves, ja que era la fotografia del seu castell.

Deixa un comentari

Required fields are marked *