Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

UNS MAGATZEMS AMB MOLTA HISTÒRIA
Fem memòria

UNS MAGATZEMS AMB MOLTA HISTÒRIA 

Recordo que la primera vegada que vaig portar la carta de Reis a un Patge de SSMM, de carn i os, fou als “Almacenes La Primavera”, uns avançats en marketing i promoció de vendes. Era una botiga força gran, a la part alta del carrer Peixateria, dedicada sobre tot a peces de vestir. Aquesta empresa, que mentre va subsistir feia furor, és la que va patrocinar durant moltes setmanes, del final dels anys quaranta, el concurs radiofònic, que transmetia Radio Tarragona i presentava José Maria Tarrassa des del Teatre Apolo de Valls, “Estrellas del Mañana”, que els que som d’aquells anys ho recordem. En aquest concurs, que tenia caràcter eliminatori, guanyaren el primer premi de la seva especialitat el còmic Cassen, el cantant Ramon Calduch, i molts altres artistes.
Amb tanta promoció regals i anuncis no va aguantar econòmicament i va fer una fallida estrepitosa, amb greus problemes pel propietari que optar per marxar a Barcelona.
Una mostra promocional de les seves vendes és l’anunci adjunt, que publicava setmanalment el setmanari local Juventud d’aquells anys, on oferia retornar íntegrament el preu pagat per una gavardina, si el comprador encertava el resultat del partit de futbol de 1ª Divisió Catalana que es jugava a Valls. Acabà amb l’empresa fent aigües, però animava, molt la vida de la ciutat.

Veure menys

Deixa un comentari

Required fields are marked *