Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

ANIVERSARI OBLIDAT: TEATRE SOCIETAT AGRÍCOLA.
Fem memòria

ANIVERSARI OBLIDAT: TEATRE SOCIETAT AGRÍCOLA. 

El teatre de la Societat Agrícola de la nostra ciutat, petita joia, va ser inaugurat el 12 de febrer de 1922 amb l’obra “Pau Clarís”. Així, doncs, acaba de complir 100 anys. La nostra ciutat, tant mancada d’edificis singulars per històrics, tenim aquesta sala noucentista, en temps passats molt activa i freqüentada i ara camí de la desaparició. Aquest centenari hauria estat un bon motiu per recuperar-la. No ha estat així. La sala esta en el mon dels oblits de la nostra ciutat, cada vegada més ple, mentre anem descuidant la nostra història.

Deixa un comentari

Required fields are marked *