Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

CAL QUE TINGUEM ELS CONCEPTES CLARS
Seguretat ciutadana

CAL QUE TINGUEM ELS CONCEPTES CLARS 

D’entrada, tot el meu suport a l’obra que fa el Pare Joan i a la seva persona. Cal tenir els conceptes i els objectius clars, i apuntar molt fi la diana on està el problema. Hi va haver unes setmanes que la gent de Valls va donar el suport amb signatures per conservar el mercat de la fruita al Portal Nou, que dignificava un barri amb moltes carències, mentre tres o quatre comerciants de la zona demanaven que els fessin fora. Han marxat el paraires i han vingut tres o quatre, no més, indesitjables que son ben coneguts i localitzats, que la jutgessa no en fa ni cas. Aquesta és una qüestió que caldria que en parléssim honestament al Portal Nou. Els fets que estan succeint en els darrers dies no és precisament al Portal Nou, per tant és un tema de ciutat, no és policial sinó polític. He conegut gent molt honesta i molt honrada, que han treballat a casa meva per que me’ls ha enviat el Pare Joan, que s’han beneficiat del servei social de La Taulada, gràcies a aquest servei una família, i més, han tingut el que menjar fins que han trobat una feina que se’ls hi negava. És molt trist passar d’una vida, més o menys, correcta i per culpa d’una pandèmia o una crisi econòmica trobar-se sense res per posar-se a la boca. No és tracta de suprimir serveis socials, (La Taulada, Càritas, Creu Roja,…). És tracta de que els que tenen el poder, que viuen ben acomodats al Parlament i amb bons sous a les administracions, siguin valents i honests i dictin unes lleis a favors dels ciutadans i no dels malifets. Ja és hora que es posin les piles. Que facin la feina com cal a favor del ciutadà.

Deixa un comentari

Required fields are marked *