Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

Contribucions científiques. Prof. Corominas Vilardell

PENSAMENTS d’una VIDUA RECENT. Prof August Corominas (Pag 434) 

Escric aquest article amb dubtes i preocupacions perque acabo de veure el sufriment de una dona viuda jove. Trenca l´anima d´un professional al veure un patiment destructiu despres de la mort dún company o un marit amb varis anys de companyia caminant junta per la vida i formar una familia. Es dramatic veure un patimenr anb desintegracio interna , amb la situacio de que mai mes! El tornaras a veure. Un home tant fort , valent, bondadós,carinyos, generos, bon pare, simpatic…unic !!!jo estimo el meu company. S´ en ha anat. On?
Ella pense:
Estic desconsolada i rabiosa per la mort. Sento una punyalada, Tinc confusió.
Vull seguir i anar amb el meu marit
Em sento trencada… em vull morir… pero els meus fills em necessiten.
Sento com una amputacio de una cama. Em falta …tot (Era el meu mon)
La Divinitat m´ha abandonat, per que si vaig sempre a l´esglesia. Deu es justicier inflexible-
Sento perdua de l´equilibri,tinc nausees, ¨mal de cap. Soc una VALL DE LLAGRIMES.
La gent no compren res. Nomes ho saps el qui ho passa. Sento explosio del cap.
I el futur , que faré? Solitut, Sola , Sola
Ell era unic. Sempre es va portar be amb mi. Les petites discusions no compten
Les magniques nits de plaer es lo que val.
Tinc de viure, pels meus fills. Tinc un futur trencat, com un mirall trencat.
Podre veure o parlar amb l´anima d´ell.?

On sera ara? Existeix el esperit , els xamans, sombres al cementiri… existira en una estrella?
No puc dormir, estic esgotada, no puc menjar
Que puc fer ? que sera de mi ?. no puc mes. Tot em fa mal. Sense ELL el mon no existeix
La gent em cansa. Els condols em fereixen i m´envejen mes. Diuen que les persones som Pols d´estrelles?

INTENT DE RECUPERACIO ajut de professional
Es necessita pau, tranquil·litat, musica, lectura estimulant. Pensar en els bons moments passats. Pensar en el futur dels meus fills.Ansiolítics limitats (Amb recepte medica)
Actualment en molts pobles i ciutats de Catalunya hi ha serveis de Dol per intentar recuperar la vídua- Els cursos son d´un a dos anys i es per aprendre a “caminar” sola per la vida. A vegades no es recupera i parlen de dol patologic, dol etern. Dol d´entrega… que sigui el que DEU vulgui…Tristement he vist moltes vidues que moren als poc temps despres del Company. Es el problema psico-neuro.endocrino.inmunologia- Sindrome psicosomatic. Es important tractar.ho

Mare de Deu de la Amargura o de la Pietat (Imatge de dramàtic)metafora de dolor emocional.

Deixa un comentari

Required fields are marked *