Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

LES NOUS. L’aliment comú amb més quantitat d’antioxidants.
Actualitats Mèdiques

LES NOUS. L’aliment comú amb més quantitat d’antioxidants. 

Investigadors noruecs i nord-americans han realitzat un estudi dels aliments vegetals de consum habitual que contenen la major quantitat de components antioxidants. Després de l’anàlisi de 1.000 aliments, els experts han conclòs que les nous són l’aliment que conté més quantitat d’antioxidants i que, per tant, ajuden a prevenir nombroses malalties cardiovasculars, el càncer i la diabetis.
Les quantitats d’antioxidants que contenen estan molt per sobre d’altres aliments considerats els més rics en aquests components, com les taronges, espinacs, pastanagues o tomàquets.
En concret, els estudis han assenyalat que les nous tenen 20,97 unitats d’antioxidants per cada 100 grams, vint vegades més que la quantitat present a les taronges (1,14), espinacs (0,98), pastanagues (0,04 ).
L’estudi indica que els principals components antioxidants presents a les nous són la vitamina E, els polifenols, i els oligoelements, seleni, coure, zinc i magnesi.
En un treball realitzat per l’equip del Dr. Ros, de l’Hospital Clínic de Barcelona, van arribar a la conclusió que “amb la dieta mediterrània, es redueix el risc cardiovascular si diàriament s’incorpora un grapat de nous en substitució d’altres aliments, sense que es produeixi un augment de pes. El risc de patir malalties coronàries es redueix un 20 per cent, ja que la reducció mitjana de colesterol, en els estudis realitzats amb nous, va ser d’un 10 per cent, i per cada 1 per cent de disminució de colesterol es redueix en un 2 per cent el risc cardiovascular”, segons Ros.
Hi ha molta psicosis, i desinformació, en consumir productes preparats amb antioxidants i oligoelements, tant cars com innecessaris. És un problema de cultura sanitària i de donar credibilitat i confiança a la propaganda comercial contraproduent, televisiva i a les xarxes socials. Els nostres aliments naturals et proporcionen tot el que necessita el teu cos per la teva salut.
Els aliments que tenim a l’abast de la ma, al mercat setmanal de fruita i verdures, ens proporcionen la quantitat suficient de components antioxidants. Només cal fer una dieta equilibrada amb els nostres productes, tant abundants i de tanta qualitat.
Però, també cal una educació, senzilla però necessària, per aquelles mestresses de casa per que alimentin adequadament als seus fills; que s’oblidin de tants “bollicaos”, fabricats amb greixos contraproduents, que estan provocant l’increment de tants joves obesos, als que els hi afectarà la salut en poc temps.

Deixa un comentari

Required fields are marked *