Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

QUI  CALLA,  HI  CONSENT
Del nostre País

QUI  CALLA,  HI  CONSENT 

El silenci  es pot confondre amb l’autocomplaença. La manca d’opinió, de comentari o crítica es podrien interpretar com una anuència amb la conjuntura   on habitem. No és així. Tot i que un dia si l’altre també, ben arrepapats, observem, a la callada, les situacions que no ens agraden.

Fins que ens arriben noticies eixint-se de mare i, tot i que no servirà de res, necessitem testimoniar una raó pròpia dels fets que ens intranquil·litzant.

NO HI ESTIC D’ACORD:

  • El canvi de criteri d’Espanya, que fins ara defensava els acords de l’ONU per celebrar un referèndum al Sàhara. El Govern de Pedro Sánchez canvià la postura que tradicionalment mantenia Espanya en acceptar el pla d’autonomia del Marroc sobre el Sàhara Occidental.
  • Rabat va exigir, en una reunió secreta celebrada el juliol del 2021, el cap de la ministra d’Afers Estrangers com a condició prèvia per dialogar sobre la normalització de la relació amb Espanya. Una setmana després Sánchez va cessar a González Laya.
  • S’han deteriorat les relacions diplomàtiques entre Espanya i Algèria, després que Algèria decidís suspendre el Tractat d’Amistat i Cooperació amb Espanya. Conseqüència del reconeixement per part d’Espanya del pla d’autonomia del Marroc per al Sàhara Occidental.
  • La precarietat amb què treballen els guàrdies civils contra els narcotraficants més ben equipats. Les decisions inexplicables com l’eliminació, per Grande Marlasca, del grup d’elit antidroga – per pressions del Marroc?? – mentides, encobriments, i el govern fent la patota.

NO M’AGRADA:

  • Una setmana després de l’assassinat dels dos guarda civils i el President Sanchez, que va de sarau en sarau, encara no s’ha apropat als familiars ni a Barbate per donar suport i solidaritzar-se. Incomprensible tanta manca de sensibilitat; hem vist una actitud ben diferent del President Macron, en un cas similar.
  • La inoperància de Grande Marlasca, que fou un bon jutge i ara és un servil mal ministre d’interior.
  • En quina fotgera s’han perdut els socialistes per negar-se a subscriure un comunicat de condemna, un minut de silenci pels dos guàrdies civils de Barbate.
  • Què li passa a Salvador Illa, buscant excuses absurdes per no solidaritzar-se amb dos guàrdies civils assassinats, en David tant català com ell? Com a ministre de sanitat fou un desastre, ara com a persona, pot embascar-se tant?.
  • Per no allargar-me: lo que va dir l’il·lustre Patxi Lopez, que la culpa va ser del mal temps, la turmenta.

Només unes poques reflexions per fer saber, a qui vulgui llegir, que no em crec gaire be res del que prediquen els polítics, ben de secà i tafurers; com ningú replica, com hi ha món que ens porten ben aconduïts cap a la porquera.

 

 

Deixa un comentari

Required fields are marked *