Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

LLEUGERESA EN ELS NOMENAMENTS
Del nostre País

LLEUGERESA EN ELS NOMENAMENTS 

Cayo Julio César Augusto Germánico Calígula, entre les seves moltes decisions una mica particulars que va prendre, es troba el fet d’haver nomenat el seu cavall favorit, anomenat “Incitatus”, com a cònsol. L’equí tenia la funció de comandar els exèrcits.
Calígula fou emperador romà des del 16 de març de l’any 37 fins al seu assassinat, el 24 de gener del 41. Va ser un personatge, qualificat com a tirà dement, tremendament despietat i salvatge.
Aquesta pàgina de la historia del imperi romà m’ha revingut al llegir el currículum del senyor Koldo García, home de confiança de José Luis Ábalos durant anys. Koldo Garcia ha estat detingut en les darreres hores per agents de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil, que investiga un cas de presumpta corrupció.
Segons la informació personal que facilitaven diversos mitjans de comunicació, el senyor Koldo Garcia va néixer a Barakaldo fa 54 anys. Havia treballat de vigilant d’una discoteca, posteriorment era vigilant jurat i escorta. Afiliat al PSOE, UGT i a la plataforma de Stop Desnonaments, fou regidor de la localitat de Huarte pel Partit Socialista de Navarra. L’any 2011 fou condemnat per l’Audiència Provincial de Navarra per una agressió a un menor de 16 anys amb una multa de 900 euros.
Quan Ábalos va ser designat secretari general del PSOE, Koldo Garcia es convertí en el seu xofer i escolta personal. L’anomenà assessor personal quan es fa càrrec de la Cartera de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana. L’any 2019, Ábalos converteix al seu assessor en conseller de Renfe Mercancías, tot i que l’assessor no tenia experiència prèvia en aquest sector. M’ha sorprès aquest nomenament.
No critico que el senyor Koldo Garcia pugui ser conseller de Renfe; tothom esta en el seu dret d’accedir-hi, alguns ja no hi som a temps.
Critico les maneres. Els fets ens presenten la imatge d’una carrera brillant que, en pocs messos passa de ser escolta a conseller d’una de les gran empreses del país. No se si és així realment. I valoro la generositat del senyor Ábalos al propiciar un increment de nómina tant important a un col·laborador seu.
No se si aquest nomenament aportà molt o poc al progrés i bon funcionament de Renfe, però la veritat es que sorprèn la lleugeresa de l’administració adjudicant alts càrrecs.

Deixa un comentari

Required fields are marked *