Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

D’ON NO N’HI HA, NO EN POT RAIJAR.
Del nostre País

D’ON NO N’HI HA, NO EN POT RAIJAR. 

O, en expressió castellana: “No hay más cera que la que arde”
Si es compleixen les previsions, Biden i Trump seran els que es tornaran a enfrontar-se a les urnes al novembre.
Un país amb més de 340 milions d’habitants, no te res millor per presentar de President que aquests dos malfeiners?
Han passat 112 anys des que un president en exercici i un expresident van mesurar les forces en una revenja. I mai a la història moderna s’ha registrat un cara a cara amb dos candidats de tanta edat— Biden té 81 anys i Trump en farà 78 al juny— tant sapastres i impopulars. Tant l’actual president com l’anterior registren molt baixos índexs de popularitat.
La cita de novembre a les urnes també serà especial aquest any per un altre motiu: un president en exercici es torna a postular per al càrrec, els comicis solen ser un referèndum sobre el seu mandat. En aquesta ocasió són tots dos els que tenen un historial per defensar. I quin historial!!
Però mirem-nos a casa nostra.
En les darreres hores, el PSC ha viscut el primer míting electoral en un Palau de Congressos de Catalunya abarrotat, que finalitzarà diumenge nomenant una nova executiva que haurà d’acompanyar Salvador Illa a la pretesa presidència de la Generalitat. L’acte el tancarà el president del govern, Pedro Sánchez conscient que la feble estabilitat de la legislatura al Congrés dels Diputats també -i sobretot- se la juga a les eleccions del 12M.
Mals acompanyants ha escollit Salvador Illa: Rodriguez Zapatero i Pedro Sanchez. Cal que observi el resultat del treball que feren aquests dos taloners durant la recent campanya a Galicia. Tots sabem com va acabar, tot i la vehemència que hi va posar en aquella campanya Rodriguez Zapatero.
No és un bon auguri per Salvador Illa aquests antecedents, tal com venen de remogudes les marees de quadratura.

Deixa un comentari

Required fields are marked *