Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

CANDIDAT A L’ALCALDIA
Tempus Fugit

CANDIDAT A L’ALCALDIA 

Martín Neumaier, el candidat número dos a la llista per a les eleccions municipals pel fascinant poble d’Aalen (Baden-Württemberg, Alemanya), prop de Stuttgart. Ha publicat uns vídeos on es veu netejant els vàters i les escombretes d’un bany públic amb la llengua.

En un altre vídeo, se’l pot veure pintant-se un bigoti a l’estil de Hitler, utilitzant els sous propis excrements, la seva femta com a maquillatge.

En pocs minuts les imatges, dels diferents vídeos d’aquest estil del candidat Neumaier, s’han difós molt àmpliament. Tot i això, aquests no son els únics vídeos peculiar protagonitzats per aquest excèntric polític.

Ha publicat altres vídeos encara més inquietants; alguns d’ells podrien tenir conseqüències penals. En un, saluda el “ministre de Propaganda nazi, Joseph Goebbels”. Però en una seqüència particularment preocupant mostra a Neumaier untant un consolador amb excrements i col·locant-lo sobre el Coran.

Les reaccions davant del comportament de Neumaier han estat violentes. Chris-Robert Berendt, president del districte de l’FDP Ostalb, va emfatitzar, durant la presentació de les llistes electorals, que la diversitat i la fortalesa del districte estaven ben representades.

Martin Neumaier pertany al Partit Democràtic Lliure, un partit alemany d’ideologia liberal.

Alemanya està tècnicament en recessió, després de contraure’s la seva economia per segon trimestre consecutiu. La economia més gran d’Europa trontolla. Des de que va desaparèixer la senyora Merkel, no és el que era.

Sort en tenen d’aquests nous aspirants a l’alcaldia que tenen molt clar quina és la solució pel futur del gran país germànic.

Deixa un comentari

Required fields are marked *